Wij zitten vaak bij de klant en zijn daarom niet altijd op kantoor aanwezig. Mocht u een afspraak met ons willen maken, neem dan van te voren contact op via email of telefoon. Afspraken zijn mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 22:00 uur.

De heer Nimal Samantha van Oort BBA
(Ridder in de Orde van Oranje-Nassau)

Telefoon: 020-786 86 68
Email: office@novembertax.com

Bezoekadres (uitsluitend op afspraak)
Amstel 62 
1017 AC  Amsterdam

Wij zitten op de 4e verdieping. Bij aankomst toets 403# in op het deurbel-display.
Het kantoor is gelegen bijna direct naast het welbekende theater ‘De Kleine
Komedie’.


Komt u met openbaar vervoer?

Vanaf het Centraal Station zijn we bereikbaar met de tramlijn 4 (richting Station RAI) of 14 (richting Flevopark), u kunt uitstappen bij de halte Rembrandtplein. U kunt ook lijn 24 (richting VU Medisch Centrum) nemen, halte Muntplein. Er is een metrohalte op het Rokin voor lijn 52 en op het Waterlooplein voor lijnen 51, 53 en 54.

Klik hier om uw reis meteen te plannen:  Amstel 62 – Google Maps

Met de auto vanuit alle richtingen
In verband met de bereikbaarheid van parkeergarage The Bank raden wij u aan onderstaande route te volgen: Ring Amsterdam (A10), afslag Volendam/Amsterdam Noord richting IJ-tunnel (S116). Door de tunnel, borden Centrum volgen, rijdt u langs het Nationale Opera en Ballet, vervolgens gaat u over de Blauwbrug rechtdoor naar de Amstelstraat. Parkeergarage The Bank zit aan uw linkerhand. Let op: de straat is na 100 meter eenrichtingsverkeer, maar de parkeergarage is net te bereiken.

Parkeren
Komt u met de auto naar ons kantoor, dan kunt u het best parkeren in Parkeergarage The Bank, Amstelstraat 12, om de hoek van het Rembrandtplein. Parkeergarage The Bank is de dichtstbijzijnde parkeergarage op 2 minuten loopafstand.

U kunt ook kiezen voor P+R
Als u parkeert bij P+R Noord óf P+R RAI, parkeert u heel de dag voor slechts 1 euro.
Met Metrolijn 52 ook wel bekend als de Noord/Zuidlijn reist u in 5 minuten naar halte Rokin.  Vanaf hier loopt u in 5 minuten naar Amstel 62.